Prirodni lijek za topljenje kamena u bubregu i žuči

JEDAN OD čestih problema u Nasim krajevima predstavljaju pijesak ILI kamen u bubrezima ILI žuči. Problem s kamencima i pijeskom Je najčešće uzrokovan kvalitetom vode i ishrane.

 

KAKO bi pokušali izbjeći Teske sam invenzivne metode konvencionalne medicine donosimo VAM oprobani Narodni Recept ZA topljenje i izbacivanje kamenčića Iz organizma.

Sastojci ZA lijek Koji CE izbaciti Kamence i pijesak: 250 g šećera u prahu, 0,25 l maslinovog Ekstra djevičanskog ulja, 250 g limuna sa korom, 250 g samljevenog peršinovog korijena i 250 g domaćeg Meda.

Upute ZA pripremu lijeka: Limun Dobro operete i ukoliko Je prskan očistite OD Kemikalija. Kako možete uraditi mješavinom za čišćenje voća OD Kemikalija.

NAKON ŠTO STE limun očistili, isijecite ga na komadiće i sameljite ü blenderu ILI nekoj drugoj masini what sitnije. Korijen peršina ogulite isijecite na komadiće i sameljite, ga je Kao i limun. SVE pomiješajte i dodajte med, maslinovo ulje i šećer u prahu. Sastojke miješajte Tako Dugo DOK SE masa potpuno NE izjednači.

Za problème sa kamenčićima u bubregu i žuči potrebno Je uzimati jednu žlicu smjese ujutro na ukusu i navečer Pred spavanje. Smjesu Je potrebno držati u frižideru čitavo VRIJEME u staklenoj Boci Jr Je kvarljiva. Za rješavanje većine problema sa pijeskom ILI kamenčićima u bubrezima i žuči potrebno Je da popijete DVIJE navedene posebne mjere. (NAKON ŠTO potrošite prvu napravite jos jednu smjesu Jr Je kvarljiva TE SE Pravi po mjeri OD 250 g. Po sastojku). Smjesa Je osmišljena i isprobana u svrhu otapanja kamenčića i jako Je djelotvorna.

Njen sastav Je VRLO prijatnog ukusa i jako Je zdrav sam ZA druge namjene TE GA I DRUGI ukućani mogu koristiti usporedo sa osobom Koja boluje OD kamena u organizmu. Važno Je napomenuti da se ZA VRIJEME korištenja terapije trebaju piti ŠTO veće količine tekućina, najbolje vode.

I Crna rotkva Je Dobra Protiv kamenca , pa ako Vas zanima Recept OD crne rotkve slijedite vezu.

izvor: Biljna Ljekarna

Facebook Comments