Biljna Ljekarna

Narodna Apoteka i Alternativna Medicina …

PRIRODNI LIJEK

Prirodni lijek od luka – Prespavajte s lukom u čarapama samo jednu noć!

Ovo je jako dobar, stari recept koji je jako efikasan. Isprobajte ga i vi. Prespavajte sa lukom u čarapama, evo što će se dogoditi!

 

Možda spadate u onu grupu ljudi, točnije generacije koje su u djetinjstvu snižavali povišenu temperaturu čarapama namočenima u ocat? Ako ste se prepoznali, onda vam ni ideja da stavljate luk u čarapu i tako provedete noć nije nimalo primamljiva.

Ipak, mogli biste se predomisliti ili barem zamisliti nakon što doznate kako ta jednostavna metoda utječe na vaše zdravlje.

Stopala i ruke ogledalo su zdravlja. Na njima se prvo primijete promjene koje upućuju na neke zdravstvene probleme. Internetom se poput virusa proširio savjet da krišku luka stavite na stopalo i navučete čarape te tako prespavate noć. Poznato nam je već blagotvorno djelovanje luka na naše zdravlje, a na ovaj način supstancije koje sadrži luk navodno možete ‘prenijeti’ i bez konzumiranja luka. Ono što može iznenaditi jest to da luk uklanja neugodne mirise nogu, a istodobno čisti krv. S lukom na stopalu možete ublažiti simptome prehlade, gripe, groznice i još neke druge.

Predlažemo vam da pokušate ovu metodu, jer ne možete ništa izgubiti ako se odlučite provjeriti ovaj stari narodni recept koji pomaže u mnogim slučajevima.

Ono što je nevjerojatno, jest činjenica da se nakon jedne noći s lukom na stopalima možete riješiti kašlja i kihanja od kojeg ostajete bez zraka.

Zašto je ovaj lijek tako efikasan? Naime, luk je bogat spojevima koji sadrže sumpor, a koji pomažu da se tijelo oslobodi toksina, teških metala, posebno iz jetara. On sadrži snažne antioksidanse koji djeluju na kolesterol, sprečavaju krvne ugruške i simptome astme, kroničnog bronhitisa, pomaže u borbi protiv dijabetesa, ateroskleroze i infekcija, a sve se češće može čuti kako djeluje i antikancerogeno.

Svakako, ukoliko imate alergije, povišenu tjelesnu temperaturu ili stopala koja zaudaraju, pokušajte ovaj prirodni lijek. Jednostavno stavite krišku crvenog luka na stopala i navucite čarape. Ugodno provedite noć, a u jutro ćete vidno osjetiti djelovanje lijeka.