Protiv bubrežnog kamenca

Ovom prilikom vam donosimo recepte za prirodnu borbu protiv kamenca u bubrezima i mokraćnom mjehuru.

Prvi recept:
U pola litre vode stavi se 30—35 zrna suhog ploda od ljoskavca i kuha 4—5 minuta, zatim se uz kraj štednjaka ostavi poklopljeno da stoji 10—15 minuta, ali da ne kuha. Nakon toga se ocijedi i pije po čašicu više puta dnevno.
Možete oprobati i ovo:
Dvije žlice ploda šipka(divlje ruže) preliju se sa litrom ključale vode i to se pusti poklopljeno da stoji 8—10 sati. Nakon što se ocijedi, dodaju se 4 žlice pravoga meda i sok od pola limuna i pije triput dnevno po šalicu prije jela.
Lijek od gaveza:
Gavez (korijen) 60 g, lazarkinje, borovice — po 10 g, dobričice, koprive žare — po 20 g, list divlje kruške 30 g. Sve dobro promiješati i od te mješavine 8 žlica staviti u litru vode i pustiti da preko noći stoji. Ujutro staviti na štednjak da provri i odmah skinuti, ostaviti poklopljeno 10 minuta. Tada ocijediti. Pije se ujutro i navečer po pola litre.
Kamence u bubrezima uklanja sok od crne rotkve (arapke) koju treba naribati i pustiti da stoji 2—3 sata. Nakon toga sok se čvrsto iscijedi i pije triput dnevno po pola decilitra. Pije se 20—30 dana — nakon toga će kamenci nestati.
Dinja protiv kamenca: Jedan kilogram suhih koštica od dinje treba staviti u 5 litara vode i kuhati dok se ne ukuha do 3 litre. Kad se smlači, ocijedi se i prelije u boce. Od tog lijeka pije se triput dnevno po jedan decilitar. Terapija traje sve do potpunog izlječenja.
Oprobajte prirodni lijek koji vam najviše odgovara.

Facebook Comments