Biljna Ljekarna

Narodna Apoteka i Alternativna Medicina …

LJEKOVITE BILJKE

Graviola – Biljka koja uništava stanice raka bolje od kemoterapije

Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970-tih godina su pokazala kako graviola uspješno ubija stanice raka u našem tijelu i to 10 000 puta uspješnije od obične kemoterapije i lijeka Adriamycin (najčešće korišten pri kemoterapiji). Liječenje graviolom ne ostavlja negativne posljedice po ljudski organizam, dapače, posljedice liječenja graviolom su vraćanje snage i imunosti za razliku od kemoterapije koja je jako iscrpljujuća.

Graviola okrepljuje organizam nakon mukotrpne borbe protiv raka

Gravioli (annona muricata) se pripisuju čudesne sposobnosti ozdravljenja i okrepljenja. Ova biljka, koja 10.000 puta jače uništava stanice raka bez ikakvih štetnih nuspojava, mogla bi poslužiti mnogima u liječenju malignih oboljenja. No, kao što znamo utjecaj farmaceutskih kompanija je toliko golem da je se tek u posljednje vrijeme počelo ozbiljnije govoriti o gravioli, biljci koja bi mogla biti spas za mnoge oboljele.

Graviola (lat. Annona muricata) raste u Meksiku, Kolumbiji, Peruu, Venezueli, na Karibima, ali isto u zemljama pod saharske Afrike i jugoistočne Azije. Upravo prema navedenim staništima, može se zaključiti kako ovoj biljci odgovaraju područja visoke vlage i relativno tople zime (ne manje od 5 stupnjeva celzija). Stablo graviole nije osobito veliko, ali je zato cijela biljka iskoristiva. Upravo zato je južnoamerički indijanci koriste čitavu: koru, lišće, korijen, sjeme i plod – i to za liječenje mnogih bolesti kao što su astma, artritis, problemi sa jetrom i bolesti srca. Slatkastog je okusa, a podsjeća na kombinaciju ananasa i jagode.

Čudotvorna graviola je prirodni lijek za mnoge bolesti

Najveću pažnju ova biljka je privukla upravo u liječenju raka. Mnoga istraživanja su pokazala kako graviola liječi mnoge vrste tumornog oboljenja, a osim toga pomaže i kod bakterijskih i gljivičnih infekcija, snižava krvni tlak, liječi astmu, artritis, pomaže kod depresije, stresa i živčanih poremećaja te nekih drugih oboljenja.

Mnoga istraživanja koja se rade u tajnosti još od 1970-tih godina su pokazala kako graviola uspješno ubija stanice raka u našem tijelu i to 10 000 puta uspješnije od obične kemoterapije i lijeka Adriamycin (koji se inače koristi pri kemoterapiji).

Istraživanja koja su rađena na ovoj čudesnoj biljci su pokazala da: graviola uništava stanice raka potpuno prirodno i sigurno, te ne uzrokuje ekstremne mučnine, gubitak težine i vlasišta. Ekstrakt iz ove biljke ubija maligne stanice čak dvanaest vrsta raka.

Tijelo postaje osjetno jače i zdravije kroz tijek liječenja – Graviola vraća snagu i okrepljuje organizam

Graviola štiti imunološki sustav i jača ga, zahvaljujući tome pomaže u borbi protiv smrtonosnih infekcija. Budući da pomaže kod depresije i stresa pomaže u borbi kod bolesti i u poboljšanju pogleda na život, vraća duhovnu snagu.

Obmane oko graviole

Težnje farmaceutskih tvrtki da patentiraju i materijaliziraju ovu čudesnu biljku pronašle su zapreku jer je nemoguće (za sada) patentirati prirodni sastojak ili biljku. Čak je nemoguće proizvesti ni GMO biljku koja će biti nalik izvornoj gravioli jer se plod ne želi replicirati. Upravo zato, zbog straha od gubitka profita konvencionalnim liječenjem i nemogućnošću profita izvornom biljkom priča o gravioli je maknuta u stranu. Iako saznanja o ovom moćnom ubojici raka postoje još od 70-tih godina, na taj dokaz se nitko nije osvrnuo. Posljednje zapaženo istraživanje, koje je učinilo Katoličko sveučilište u Južnoj Koreji ukazuje kako graviola selektivno ubija stanice raka, dok zdrave stanice ostavlja po strani. Tako ostavlja nedirnute i reproducira stanice želuca i kose koje kod mnogih oboljelih kod kemoterapije uzrokuju mučnine i gubitak kose.