Biljna Ljekarna

Narodna Apoteka i Alternativna Medicina …

LJEKOVITE BILJKE

Ulje suncokreta kao prirodni lijek

Za korištenje suncokretovog ulja u ljekovite svrhe slijedite primjer opisan u daljnjem tekstu.

Jedanput dnevno, ujutro na tašte, uzmite jednu nepunu žlicu suncokretovog i mućkajte ga u ustima oko 20 minuta, te zatim ispljunite.

Nakon terapije uljem, usta dobro isperite (najbolje čajem od hajdučice, nevena ili žalfije) kako bi se odstranile toksične materije koje je ulje izvuklo.

Prije nego što uzmete ulje potrebno je dobro očistiti nos, usnu duplju i ždrijelo slanom vodom (1 žličica soli na 500 ml mlake vode), kako bi se izbjeglo curenje nosnih izlučevina u usnu šupljinu tijekom tretmana. Trebate disati na nos i duboko grgljati slanom vodom 10 minuta.

Sjemenke suncokreta: Za smanjenje krvnog tlaka. Provjereni recept!

Preporučuje se svima koji pate od hipertenzije (povišenog krvnog tlaka). Ovaj prirodni lijek pomaže jako brzo. Za veoma kratko vrijeme tlak dolazi u granice normale.

Sjemenke suncokreta su obogaćene nikotinskom kiselinom (drugačije niacin ili vitamin B3), koja širi krvne žile i poboljšava cirkulaciju.

Predlažemo vam provjereni recept ljekara ruske alternativne medicine: Odvar sa sjemenkama suncokreta protiv povišenog krvnog pritiska. Odvar je tečno ljekovito stanje koje dobijemo od ljekovite sirovine i ključale vode.