Biljna Ljekarna

Narodna Apoteka i Alternativna Medicina …

PRIRODNI LIJEK

Kažu da je ovo najbolji prirodni lijek za prostatu

Zbog utjecaja moderne medicine (industrije), ova biljka (Epilobium parviflorum) je pala u zaborav, no možete ju pronaći u prirodi ili u svim malo bolje opremljenim biljnim ljekarnama.

 

Gotovo svaki muškarac stariji od 45 godina susreo se s nekim problemom prostate. Tegobe prostate mogu biti različite, no napitak koji vam predstavljamo liječi ih sve.

Priroda se, i ovoga puta pobrinula za lijek. Predstavljamo Vam travu pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum).

Zbog utjecaja moderne medicine ova biljka je pala u zaborav, no kako smo već spomenuli možete ju pronaći u prirodi ili u biljnim ljekarnama.

Za čaj koji liječi probleme prostate potrebna vam je jedna žličica osušene ili svježe biljke koju prokuhate u 2 dcl vrele vode.

Ostavite da djeluje pet do deset minuta, zatim izvadite biljku, a čaj popijte.

Čaj se pije dva puta na dan, ujutro na tašte i navečer pred spavanje. Ovaj ljekoviti čaj pijte koliko je potrebno, ali najmanje nekoliko tjedana. Prve znakove poboljšanja možete očekivati ubrzo.

Ovaj čaj je uspješno izliječio brojne upale prostate i mokraćnog mjehura, probleme s mokrenjem uzrokovane prostatom, krvarenja u mokraći, tegobe i bolove u prostati i mjehuru ali i bubrezima, rak prostate i rak mokraćnog mjehura.

Zanimljivo je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lijek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspjehu.