Biljna Ljekarna

Narodna Apoteka i Alternativna Medicina …

LJEPOTA

Ukloniti bradavice prirodnim putem

BRADAVICE

Mnogi od nas su se ili će se susresti sa ovim problemom, no priroda ima lijeka za bradavice. Naučite par trikova kako da uklonite bradavice sa ruku i ostalih dijelova vašeg tijela.
Kroz tanku ljepenku probije se rupa veličine bradavice tako da ostala koža oko bradavice bude od vatre zaštićena. Nad bradavicom upali se kocka šećera tako da vrela masa pada na bradavicu. Za vrijeme ove operacije osjetit će se bol, ali će bradavica sve više crnjeti i na kraju za nekoliko nedjelja posve će nestati.
Drugi trik za uklanjanje bradavica: Upalimo svijeću i nad njom grijemo što je više moguće dobro zašiljenu grafitnu olovku. Zatim vrućim šiljkom brzo ubadamo bradavicu od sredine prema rubu. Kad se olovka ohladi, ponovno je ugrijemo. To se ponavlja 4—5 dana. Nakon 3—4 tjedna bradavica će nestati.
Bradavice se razgrebu, namazu slinom balavog puža i drže na toplini ili na suncu da se dobro osuše. Za nekoliko nedjelja ih neće biti.
Bradavica se uspješno i jednostavno uklanja bijelom školskom kredom. Kredom se trlja po bradavici dva-tri puta dnevno. Ili se nastruže praha s komada krede, pomiješa s vodom i tim namažu bradavice. Za kratko vrijeme bradavica nestaje.
Prašak koji se nalazi u sredini bundevinog cvijeta malo smrvimo i time nažuljamo bradavicu dva puta dnevno. Za nekoliko dana bradavica će nestati.
Svako jutro poslije umivanja posipajte bradavicu pepelom od cigarete.
Oprobajte neki od spomenutih trikova za uklanjanje bradavica. Mnogima je pomoglo.